عراقچی: قرار بود شهید رئیسی به سفر عراق برود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: قرار بود شهید رئیسی به سفر عراق برود که متاسفانه به دلیل سانحه هوایی این امر میسر نشد. 
به گزارش راهبرد معاصر، عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز چهارشنبه پیش از عزیمت به عراق تصریح کرد: سفر دکتر پزشکیان و هیات همراه نخستین سفر خارجی رئیس دولت چهاردهم است.
وی با تاکید بر اینکه نخستین سفر به کشوری انجام میشود که نزدیکترین روابط را با جمهوری اسلامی ایران دارد، گفت: در این سفر ۱۵ یادداشت تفاهم میان دو کشور به امضا خواهد رسید.
عراقچی افزود: قرار بود مرحوم شهید آیت الله رئیسی به این سفر بروند که متاسفانه به دلیل سانحه هوایی این امر میسر نشد.
وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: امیدوارم که این سفر به عمق راهبردی روابط دو کشور وسعت بیشتری دهد و همکاری ما و عراق را وارد مرحله جدیدتری کند.
عراقچی با ابراز خرسندی از روابط گسترده دو کشور در حوزه سیاسی، اقتصادی، منطقهای و مردمیِ اربعین و عتبات، امنیتی و محیط زیستی اظهار داشت: روابط ایران و عراق در طول تاریخ فراز و نشیب بسیاری داشته است اما بحمدالله در حال حاضر مرزهای ما مرزهای صلح است و ان شاءلله این سفر به توسعه هر چه بیشتر روابط دو کشور کمک خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران